Arama
Arama Sonuçları
MASLAK Yapı Kooperatifi, yeni başkanını seçti!
SS. Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. SS. Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin yeni Başkanı 180 oyla Ergün Can oldu.
MASLAK Yapı Kooperatifi, yeni başkanını seçti!
SS. Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. SS. Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin yeni Başkanı 180 oyla Ergün Can oldu.
Vidinlioğlu'ndan Tahsin Babaş'a gönderme!
MHP'nin teşkilat toplantısında konuşan Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, konuşmasında AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş'a gönderme yaparak; 'Ben senin bıraktığın izleri biliyorum. Maddi izlerini Olukbaşından girerken görüyoruz. Manevi izlerine gelince ona benim bir şey dememe gerek yok. Öyle değil 5 sene, 25 sene de geçse hatırlanacak kadar iz bıraktığın hepimizin hafızalarında" dedi.
Galip Vidinlioğlu’nun Kastamonu’ya kazandırdıkları!
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde göreve gelen ve bin 600 gündür Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Galip Vidinlioğlu, görev süresi boyunca şehrin en çok konuşulan isimlerinden oldu.
"Enkazdan çıkarmak için Kastamonu'dan gelen madenci..."
Hatay Antakya'da yaşayan bir depremzede, enkaz altından notlar 5 başlıklı yazısında Kastamonu'dan kendisini kurtarmaya gelen madencilere yer verdi.
Yağışlar Batı Karadeniz’i vurdu, doğuya ilerliyor
BAKAN YERLİKAYA, DOĞU KARADENİZ İLLERİNE UYARIDA BULUNDU
Türkiye’de en kalitesiz hava Boyabat’ta
Çevre ve Şehircilik Bakanlığının hava kalitesi ölçüm sonuçlarına göre Sinop Boyabat'ın hava kalitesi, Türkiye'nin 'en kalitesiz havası(tehlikeli)' olarak ölçüldü.
Kurban kesecekler dikkat: Cezası var
Uygunsuz yerde kurban kesimleri ALO 181’e ihbar edilecek, 42 bin liraya kadar ceza kesilebilecek.
"Can kaybı 50 bin 783'e yükseldi"
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN Türk canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Soylu, Kahramanmaraş depremlerinde can kaybının 50 bin 783'e yükseldiğini açıkladı.
Araç’ta katmanlı şelale keşfedildi
Araç ilçesinde 4 katmanlı şelale keşfedildi. Dron ile havadan görüntülenen şelalenin bulunduğu bölgenin tabiat parkı ilan edilmesi için çalışma başlatıldı.
İklim Okulu 30 Nisan’da Kastamonu’da…
Yeşil Düşünce Derneği’nin ‘Batı Karadeniz’de İklim Hareketinin Güçlendirilmesi’ Projesi başladı
‘Yıktınız da engel mi olduk’
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve on binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremler TBMM’de gündem olmaya devam ediyor.
‘Yıktınız da engel mi olduk’
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve on binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremler TBMM’de gündem olmaya devam ediyor.
‘Planlarımız hazır’
Kastamonu Belediye Meclisi Mart ayı toplantılarının ilk oturumu, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu başkanlığında Belediye Meclisi toplantı salonunda gerçekleştirildi.
‘Vatandaşlarımızı sokakta bırakamayız’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan incelemelerde bulunmak üzere deprem bölgesine gitti. Erdoğan, ilk olarak Kahramanmaraş Stadyumu içinde kurulan çadırkenti ziyaret etti. Yetkililerden bilgi alan Erdoğan, çadırkenti gezerek depremzedelerle görüştü.
‘Afet bölgesindeyiz, bunu kabul edeceğiz’
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'çök-kapan-tutun' ve tahliye tatbikatlarının önemine değinerek, "Birileri egzajere edebilir, birileri viral videolar hazırlayabilir, bunlar yapılabilir ama biz 3 kişinin zihnine bunu sokalım yeter" dedi. Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu ise 12 Kasım'da yapılan çök-kapan-tutun tatbikatının faydasının, Düzce depreminde görüldüğünü kaydetti.
Devrekani Belediyesi filosuna 2 araç daha…
Devrekani Belediyesi, araç filosuna sıfır kilometre karbıçaklı damperli kamyon ile cenaze nakil aracı kazandırdı.
“Sürekli teyakkuz halindeyiz”
Kastamonu'da meydana gelen şiddetli yağışla ilgili yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu; “Bu kadar ciddi bir boyutta yağışın olacağı yönünde de doğrusu çok fazla bilgi sahibi de değildik ama Allah’tan bizler, bölge olarak bu tür afetlerin çok fazla aşina olunca sürekli teyakkuz halindeyiz. Dolayısıyla hemen müdahale ettik” dedi.
221,7 milyon ek bütçe kabul edildi
Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan 2’nci toplantısı Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 221 milyon 750 bin TL’lik ek bütçe mecliste oylanarak oy çokluğuyla kabul edildi.
‘Sınıfta kaldınız’
Belediye Başkanı Vidinlioğlu, arsa satışı sonrası ilk kez açıklamalarda bulundu. Başkan Vidinlioğlu açıklamasında; “Arsa ihalesinden dolayı, CHP, CHP il başkanı ve CHP milletvekili sınıfta kalmıştır. İhaleyi benim iptal edemeyeceğim yönünde orda burada konuştukları ifadelerden sonra, akılları sıra siyaseten alan açmak ve beni açığa düşürmek için, 150 milyona talibiz demişlerdir ama sözlerinin arkasında duramamışlardır. İhaleye katılamamışlardır, üstüne üstlük yalan söyleyerek, ihale salonuna alınmadıklarını, belediyeye giremediklerini belirtmişlerdir. Külliyen yalandır. 150 milyona talip olduğunuzun videosu hala hafızalarda, bunu ifade ettikten sonra benim bu ihaleyi iptal etmem ve akabinde de sizin girememeniz saf bir gerçektir. İhalenin şeffaflığı ile ilgili Hasan Baltacı’nın söylediği sözlere de cevabımız var” dedi.
“Problemlerin çözümü için irade gösteriyoruz”
Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, Cem Sultan Bedesteni’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kastamonu’da yaptıkları çalışmalarla ilgili kısa bir değerlendirme konuşması yapan Belediye Başkanı Vidinlioğlu; “Şehrin problemlerini çözme noktasında irade gösteriyoruz” ifadelerine yer verdi.
Galip Hocayla üç yıl
Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'nun göreve gelişinden bu yana üç yıl geçerken; Kastamonu'da her zaman en fazla tartışılan kurum olan Kastamonu Belediyesi'nin üç yıllık sürecini sizler için derledik.
Sel sularının altında kalmıştı, 750 kişiye istihdam sağlayacak
Kastamonu'da meydana gelen sel felaketinde zarar gören Bozkurt Sanayi sitesi yeniden inşa ediliyor. Çalışmaların büyük oranda tamamlandığı Bozkurt Sanayi Sitesi, tamamlandığında 750 kişiye istihdam sağlayacak.
'Kastamonu'da 10 ilçe belediyesini kazanacağız'
CHP Yerel Yönetimler Heyeti, Kastamonu'da ziyaretlerde bulundu.
'Sabah akşam kargaşa var'
AK Parti Belediye Meclis Üyesi Necati Atak, Mart ayı Belediye Meclis Toplantısı'nın Dilek ve Öneriler bölümünde Olukbaşı Mevkii'ndeki trafik sorununu gündeme getirdi.
Yurduntepe’de festival coşkusu
Bu sene ilki gerçekleştirilen Ilgaz Yurduntepe Kış Festivali’nde Yurduntepe Kayak Merkezi, 7’den 70’e her yaştan misafirlerini ağırladı.
'Kastamonu, katıksız bir Türk şehridir'
World Turk TV'de yayınlanan ‘İlksen Efe ile Gezdik Gördük’ programının Kastamonu bölümüne konuk olan Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, ilimizle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.
Sel felaketini unutamıyorlar
Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde 65 kişinin ölümü, 8 kişinin kaybolması ve onlarca binanın zarar görmesine sebep olan selin izleri silinirken, vatandaşlar ise 6 ay geçmesine rağmen felaketi unutamıyor.
Üç parsel satışta, dolmuşa zam yolda!
2022 yılının ilk Belediye Meclis toplantısı, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'nun başkanlığında gerçekleştirildi.
Kastamonu'da 27 yıllık hayal gerçek oluyor
1994 yılında planlaması yapılan ve çeşitli sebeplerle yapımı sürekli olarak ertelenen Kastamonu Atık Su Arıtma Tesisinde, 27 yıl sonra inşa edildi. Yaklaşık 180 milyon liralık yatırımla inşa edilen tesiste arıtma denemelerine bu ay içerisinde başlanacak.